top of page
Ingrijire pe termen lung
Pentru a deveni membru al F.F.I.T.L. trebuie doar sa ne trimiteti un email la adresa fedingrijiretermenlung@gmail.com sau sa ne sunati la 0760 670 955

Servicii pentru membrii:

 

Reprezentare in fata autoritatilor

Nu inseamna ca vom intra in "razboaie" cu autoritatile daca un membru nu respecta legislatia sau standardele in vigoare. SUntem aici pentru cei care lucreaza in limitele legii si isi respecta beneficiarii. Pentru ei vrem sa ajutam la schimbari legislative, armonizari ale legislatiei cat si obtinerea unor potentyiale sustineri din partea statului ( daca este posibil).

 

Retea certificata de furnizori

"Unde-s multi puterea creste" zice o zicala, de aceea credem ca este nevoie de o retea comerciala bazata pe incredere si recomandari. Daca in aceasta retea intervine cineva care verifica serviciile si produsele furnizate de parteneri agreati. F.F.I.T.L. face asta pentru membrii sai, venind in intampinarea membrilor sai.

Retea de consultanti

Toate problemele au o solutie, insa daca solutia este oferita de cei mai competenti profesionisti atunci totul este foarte usor si simplu, lasandu-te sa te ocupi de afacerea si clientii tai.

bottom of page