top of page

Federatia Furnizorilor de Ingrijire pe Termen Lung - prima organizatie reprezentativa a industriei de ingrijire pentru varstnici din Romania.

Despre noi

 

Federația Furnizorilor de Îngrijire pe Termen Lung (F.F.I.T.L.) este o organizație înființată în 2020 ca reprezentant al furnizorilor de servicii de îngrijire acreditați sau aflați în curs de acreditare.

Încă de la momentul luării deciziei de a ne înființa am urmărit sa fim percepuți ca reprezentanții unei industrii sau al unui sector important al economiei si societății românești si totodată ca organism intermediar între furnizorii de servicii sociale și autoritățile statului român. Rolul nostru este să facilităm accesul membrilor noștri în timp real la informațiile legale importante care să îi ajute în eficientizarea activității lor - de îngrijire a vârstnicilor din România.

Sopul principal al F.F.I.T.L. este acela de a deveni un partener de dialog cu autoritățile de resort în vederea eficientizării si armonizării cadrului legislativ și administrativ cu realitațile din practica  cu care se confruntă furnizorii de servicii de asistență sociale pentru persoanele aflate în nevoie - de îngrijire asistată pe termen mediu si lung.

Ca reprezentanți ai unui grup de furnizori de servicii de îngrijire, ce dețin cumulat un număr de peste 1500 de locuri pentru vârstnici, am simtit nevoia sa reprezentam furnizorii si problemele cu care acestia se confrunta în activitatea lor in centrele de îngrijire pentru vârstnici si nu numai.

Documentele noastre esentiale sunt:

VREI SA DEVII MEMBRU ? Poti sa descarci Modelul de adeziune de aici.

bottom of page