top of page

Centrul Rezidential Casa Bunicilor Cristesti

Strada Vânătorilor 591, Cristești 547185, Romania

Status

pornind de la .... RON

Descriere

Conceptul acestui proiect s-a „născut” în urmă cu mai bine de trei decenii, când, copil fiind, în vizitele pe care le făcea împreună cu bunica la prietenele ei în vârstă și bolnave, promotorul centrului a realizat că neputința bătrâneții nu trebuie să fie o povară pentru bunicii noștri și implicit pentru familia acestuia. Peste ani și în urma unei pregătiri, experiențe și expertiză în domeniul medical, hotărârea de a oferi o calitate a vieții bunicilor, iar unii dintre noi suntem binecuvântați că-i mai avem, nu a fost decât un imbold în misiunea pe care unii dintre noi o avem de îndeplinit.


Echipa multidisciplinară care deservește Centrul, cunoaște psihologia fiecărui bunic, trecutul lor, modul de viață avut, stadiul evoluției bolii și tratamentul pe care îl are de urmat, este flexibilă în privința problemelor ridicate de fiecare, comunică permanent cu familia și ia împreună cu aceasta cele mai bune decizii în ceea ce privește situația fiecărui bunic.


Atunci când se îmbinã experienţa, cunoştinţele, empatia, motivaţia şi priceperea echipei care lucreazã cu vârstnicul aflat în dificultate, putem realmente vorbi de calitate a vieţii şi de sprijin pânã la apusul ei.

Persoana de contact

Adela Cerghizan

0744 396183

Detaliile proprietatii

Tipul

Centru Varsntinci

Capacitate

30

Locuri libere

2

Suprafata

Etaje

2

Anul infiintarii

Localizare

Strada Vânătorilor 591, Cristești 547185, Romania

bottom of page