top of page

Centrul Roze

Calea Radnei 282, Arad 317405, Romania

Status

pornind de la .... RON

Descriere

Experientele personale din familiile noastre si ale prietenilor nostri ne-au indemnat sa incepem aceasta activitate, iar motto-ul de mai sus ne va calauzi in toate incercarile noastre de a imbunatatii calitatea vietii celor care au nevoie de noi. Sa incercam sa oferim parintilor si bunicilor nostri la batranete un climat in care sa se simta bine din toate punctele de vedere, un loc unde grija fata de cel singur si neajutorat sa fie pe primul loc.

Sa le asiguram un climat placut cu muzica , cu filme, cu jocuri de societate , cu plimbari in aer liber si cu multe alte activitati care sa le faca placuta sederea in centrul nostru. În centrul nostru oferim servicii personalizate de îngrijiri şi recuperare pentru persoanele diagnosticate cu Alzheimer, demenţă, Parkinson, post AVC, post aparat gipsat, post arsuri, scleroză multiplă, etc.

Va invitam sa vizitati centrul nostru situat in Arad, cartierul Micalaca, calea Radnei, nr 282. Dispunem de 45 locuri de cazare in camere cu 2-3 paturi, dotate cu mobilier functional pentru nevoile fiecarui resident. Clubul este locul unde rezidentii pot socializa, pot juca jocuri de societate, citi si pot urmari filme si programe la televizor . Curtea in sine reprezinta locul in care rezidentii nostrii pot face miscare si plimbari in aer liber.

In incinta centrului se gasesc cabinetele de fiziokinetoterapie unde rezidentii nostri care necesita recuperare pot beneficia de aceasta facilitate.

Persoana de contact

Dana Bonzitan

0740306516

Detaliile proprietatii

Tipul

Camin varstnici

Capacitate

45

Locuri libere

2

Suprafata

Etaje

1

Anul infiintarii

Localizare

Calea Radnei 282, Arad 317405, Romania

bottom of page